Banner voor hybride learning

Ontdek het hybrid learning leslokaal!

 

Hybrid learning sluit helemaal aan bij de veranderende wereld waarin we ons bevinden en bestaat uit een combinatie van digitale sessies en contactonderwijs. Om het grootst mogelijke leereffect te behalen, worden alle mogelijke leervormen geïntegreerd: van gezamenlijke offline sessies en groepswerken tot individuele e-learningmomenten.

Offline zetten we voor de volle 100% in op beleving, het optimaal delen van kennis en interactie. Online kiezen we er dan weer bewust voor om je kleine hapjes kennis (in modules) aan te bieden? Je verwerkt de leerstof dus op eigen tempo, waar en wanneer je dat wil!

Voorbeeld van Hybrid Learning

Steengoede online content

Opnames van theoriesessies, duidelijke praktijkvideo’s op maat en heel wat extra materiaal waar je op kan terugvallen. Het wordt allemaal gebundeld in één elektronische leeromgeving!

Maandenlange toegang tot videomateriaal

Ga je stap voor stap aan de slag, op je eigen tempo: via onze leeromgeving maken we dit mogelijk. Je krijgt maandenlang toegang tot alle online content! De ideale leerervaring op jouw maat. 

On- en offline live-sessies

Wil je ook de live interactie met docenten en deelnemers niet missen? Daar hebben we uiteraard een oplossing voor. In de Hybrid-learning formule voorzien we live-sessie om de leerervaring helemaal compleet te maken. 

Quote-teken

De nieuwe hybride leeromgeving is top! Heel handige tool die ik ook in de toekomst wil blijven gebruiken.

Quote-teken

Het platform is een heel fijne manier om op je eigen ritme een bijscholing te volgen.

Hybrid Learning cursussen in de kijker:

Vrouw die aan kankerrevalidatie doet

OncoPhysio : practical guidelines & tools in de kankerrevalidatie

Deze opleiding stelt je in staat om de basiskennis en -vaardigheden te ontwikkelen en de tools te kennen om een eenvoudige casus binnen de kankerrevalidatie te behandelen en op te volgen.

Echografie op enkel

Basisopleiding ‘Musculoskeletale Echografie’ – module 1

Deze basismodule is de eerste module in een reeks van 3 modules (telkens 2 dagen). Samen vormen ze MSK Ultrasound Level 1. De cursist ervaart in module 1 wat echografie is door het leren scannen van de vijf meest voorkomende indicaties en lichaamszones in de praktijk.

Patellofemoral Pain

Patellofemoral Pain: Optimal assessment and management

Deze cursus richt zich op het uitvoeren van een deskundige analyse van anterieure kniepijn en het ontwikkelen van een behandelplan op maat.

Een unieke blik achter de schermen van onze elektronische leeromgeving? Ontdek in deze video waar je, je aan mag verwachten.