Energie, beweging, gezondheid en Corporate Wellbeing: Een gesprek met Kristof De Smet, CEO van Energy Lab

In deze tweede aflevering van de Zorg Doe(t) Je Goed Podcast is Kristof De Smet (CEO Energy Lab) de gast van host Stijn De Mot. De centrale thema’s zijn opnieuw gezondheid en zorg.

Kristof De Smet

Nadat hij via zijn doctoraatsstudie binnen de biomechanica (UGent) nog meewerkte aan de opbouw van de gouden sprong van Tia Hellebaut in Peking, maakt hij in 2009 zelf een sprong naar de bedrijfswereld. Hij stond mee aan de wieg van Energy Lab. Samen met oa. Paul Van Den Bosch bouwde hij deze tak van de Golazo Group uit tot een organisatie die als missie heeft om de wereld een gezondere en gelukkigere plek te maken.

Beweging is zowat de rode draad doorheen zijn verhaal. Hij beschrijft ook hoe hij naar menselijke energie kijkt en hoe dit vertaald wordt naar corporate wellbeing. Tijdens het gesprek wordt ook het belang van cultuur om gezondheid van medewerkers te bevorderen onderstreept.

Je krijgt er nog tips bovenop over de absolute basics van een gezonde levensstijl. Een boeiend gesprek met een man met duidelijke visie op gezondheid, zorgen voor jezelf en zorgen voor anderen, dat is de inhoud van deze aflevering!

Abonneer je nu op de Zorg Doe(t) Je Goed podcast, een initiatief van SmartEducation. Deel hem met je vrienden, familie en kennissen! Elke eerste dinsdag van de maand een nieuwe aflevering.