Skillstraining Bekkenbodem wat te verwachten?

null
Bekkenbodem SmartEducation

Skillstraining Bekkenbodem – wat te verwachten?

De SmartEducation Masterclasses ‘bekkenbodem reeëducatie’ bestaan uit gespecialiseerde lezingen én geven de mogelijkheid tot specifieke skillstraining.
In de skillstraining worden deelnemers getraind in het uitvoeren van een gespecialiseerd onderzoek naar de bekkenbodemspieren. Dit omvat inspectie en palpatie van de bekkenbodem en kan extern en intern uitgevoerd worden.

De trainingen verlopen in een zeer respectvolle omgeving. Deelnemers kunnen zelf hun keuzes bepalen op de dag van de training zelf. We stimuleren de leerrijke opportuniteit. En leren uit ervaring dat zowel de “patiënt” als de “onderzoekende therapeut” nieuwe inzichten kan opdoen.

Er zijn geen privacyschermen ter beschikking maar voorzien wel behandeltafels, handdoeken en alle nodige hygiënische benodigdheden. Bijkomend worden eveneens oefenmodellen (palpatiemodel bekken; palpatiemodel bekkenbodem, onderzoekstools etc.) ter beschikking gesteld om alle deelnemers een leerrijk moment aan te bieden. Alternatieven zijn steeds ter beschikking!
We respecteren steeds en vanzelfsprekend de deelname en keuze van iedere cursist.