Ignace Van Doorselaere vertaalt zijn ‘essentie’ van leiderschap naar gezondheid en zorg en pleit voor ‘performance ethics’.

Welkom bij de vierde aflevering van de Zorg Doe(t) Je Goed Podcast met host Stijn De Mot die Ignace Van Doorselaere verwelkomt als zijn gast.

In deze podcast willen we gezondheidszorg in de ruimste zin benaderen. We hebben het over verschillende thema’s die verband houden met gezondheid. Maar ook over hoe goede zorg wordt verleend, en evenzeer, hoe die wordt beleefd.

Iedere chocoladeliefhebber is ervan overtuigd dat chocolade goed is voor de gezondheid. Al is het maar de mentale gezondheid. Maar over chocolade gaat onze gast Ignace Van Doorselaere (CEO Neuhaus) het in deze podcast niet hebben.

Deze aflevering bevat weliswaar bijzonder inspirerende ingrediënten! Zo kom je te weten wat de leidraad ‘4F’ van Ignace precies inhoudt en hoe zijn fundamenten zijn opgebouwd volgens ‘Performance Ethics’. We praten ook over enkele van de metaforen die hij beschrijft in zijn boek ‘De Essentie’ en vertalen die naar een context van gezondheid en zorg. We duiken ook even in enkele van de metaforen die hij gebruikt, zoals ‘het kader en het schilderij’ en ‘de laatste domino’.

Een extraatje: voor het eerst valt er ook iets te winnen in deze podcast! Onderaan deze pagina hier meer over! Trouwens, door te luisteren naar deze aflevering win je sowieso … 😉

Abonneer je nu op de Zorg Doe(t) Je Goed podcast, een initiatief van SmartEducation. Deel hem met je vrienden, familie en kennissen! Elke eerste dinsdag van de maand een nieuwe aflevering.

📚 Win een exemplaar van ‘De Essentie’ door Ignace Van Doorselaere! 📚

Ben je op zoek naar een boek dat je inspireert, motiveert en je leven verrijkt? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In onze recente podcastaflevering hadden we de eer om Ignace Van Doorselaere te ontvangen, en hij heeft niet één, maar drie exemplaren van zijn werk ‘De Essentie’ meegenomen naar onze studio. En nu willen we jou de kans geven om dit geweldige boek in handen te krijgen!

Het boek ‘De Essentie’ neemt je mee in het verhaal van Ignace Van Doorselaere waar hij doorheen zijn vier decennia in het bedrijfsleven op zoek ging naar antwoorden op de vele vragen waarmee hij in zijn succesrijke loopbaan geconfronteerd werd.

Deze win-actie is helaas afgelopen!

Niet gewonnen, geen zorgen! Luister zeker naar al onze toekomstige podcastafleveringen. Wie weet geven we nog cadeautjes weg!