Welkom in Canvas, onze elektronische leeromgeving!

SmartEducation maakt voor een aantal opleidingen gebruik van Canvas, een gloednieuw elektronisch leerplatform waarmee we jullie een optimale leerervaring willen bezorgen. In deze leeromgeving delen we alle info die jullie nodig hebben om het maximale uit deze opleiding  te halen: interessante lectuur, video’s,…

Maak je voor het eerst gebruik van Canvas? Hieronder verduidelijken we hoe je er toegang toe krijgt!

TOEGANG TOT CANVAS

Via onderstaand stappenplan maken we je wegwijs in onze elektronische leeromgeving ‘Canvas’, zodat jij probleemloos aan de slag kan. Mogen we je vragen om voor de start van de opleiding al proberen in te loggen op het platform? Zo kunnen we eventuele technische moeilijkheden meteen verhelpen.

Stap 1: Surf naar https://smarteducation.eduframe.nl/login. Je krijgt nu een inlogscherm te zien, waarmee je kan inloggen in je persoonlijk SmartEducation-dashboard.

Stap 2: Eens ingelogd, krijg je een persoonlijk dashboard te zien met een overzicht van jouw opleidingen. Klik bij jouw opleiding onderaan voor de knop ‘Ga naar Cursus’. Zo word je doorgestuurd naar ons elektronisch leerplatform.

Stap 3: In ons elektronisch leerplatform krijg je eerst de startpagina te zien, met daarop alle informatie over het opleidingstraject en heel wat praktische info.

Via de knop ‘Start de opleiding’ bovenaan de pagina, of via de knop ‘Modules’ aan de linkerkant van het scherm, kom je terecht op de verschillende modules waarin je het al het opleidingsmateriaal kan vinden.

Stap 4: Je krijgt nu de hele lijst met modules te zien. Sommige modules bevatten uitleg, anderen bevatten een video, een document of een externe link. Je begint best bij het begin, en kiest dus voor de eerste module om van start te gaan. Heb je deze pagina helemaal doorgenomen? Klik dan rechts onderaan op de knop ‘Volgende’, zo ga je automatisch verder naar de volgende module. Op die manier kan je eenvoudigweg door alle modules navigeren!

Stap 5: Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@smarteducation.be.  We helpen je graag verder.