Het persoonlijke verhaal van Sam Custers, COO van The Park Playground, over omgaan met chronische pijn en ontvangen van de juiste zorg, over mindset en over ‘work-life harmony’

In deze tweede aflevering van de Zorg Doe(t) Je Goed Podcast is Sam Custers (COO The Park Playground) de gast van host Stijn De Mot. De centrale thema’s zijn opnieuw gezondheid en zorg, en in het bijzonder gaan we dieper in op het zorgtraject dat Sam zelf heeft doorlopen.

Sam Custers

In de rubriek ‘Het verhaal van…’ ontdekken we de link van Sam met ‘Zorg Doe(t) Je Goed’. Als jonge en sportieve dertiger werd Sam geconfronteerd met pijnklachten in zijn been die na enkele onderzoeken terug te brengen waren tot een forse hernia in de lage rug. Een rugoperatie en vele behandelingen later bleef hij geconfronteerd met ‘chronische pijn’. Sam vertelt hoe bewegen, de juiste mindset en zijn ontmoeting met prof. Jo Nijs heeft gezorgd voor een positieve ommezwaai..

Sam deelt vanuit zijn professionele ervaringen ook inzichten over leiderschap en hoe vanuit die positie goed te zorgen voor mensen. Sam legt enkele interessante accenten die onmiddellijk bruikbaar zijn. En opnieuw was ‘Nieuwsgierige Ed’ erbij, die enkele verrassingsvragen voorschotelde aan de centrale gast.

Een aflevering rond de persoonlijke beleving van zorg, mindset, ‘work-life harmony’ en hoe je zelf je gezondheid in handen kan nemen. Veel plezier!

Abonneer je nu op de Zorg Doe(t) Je Goed podcast, een initiatief van SmartEducation. Deel hem met je vrienden, familie en kennissen! Elke eerste dinsdag van de maand een nieuwe aflevering.