Hoe inschrijven voor een SmartEducation-opleiding?

Inschrijven kan enkel via onze website SmartEducation.be. Ga naar het overzicht van onze opleidingen en selecteer de cursuspagina naar keuze.

Via de knoppen ‘direct aanmelden’ of ‘inschrijvingen’ kan je de inschrijvingsprocedure opstarten. Daar vul je vervolgens je gegevens in, selecteer je een betalingsmethode, ten slotte kan je de bestelling plaatsen.

Ben je een professional met een eenmanszaak of vennootschap? Dan kan je kiezen uit 2 betaalmethodes :

Betaling zonder KMO-portefeuille: je betaalt online via Bancontact (of ideal) en ontvangt meteen na de betaling een factuur. Indien de betaling niet zou gelukt zijn, breng ons dan zeker even op de hoogte via secretariaat@smarteducation.be.

Betaling met KMO-portefeuille (vanaf 100€): tot 30% van het inschrijvingsgeld kan betaald worden door deze subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid. De betaling bestaat uit 2 delen :

  1. De BTW wordt niet gesubsidieerd en wordt meteen online via Bancontact afgerekend.
  2. De steunaanvraag voor een project wordt door u onmiddellijk opgestart bij de KMO-portefeuille. Meld u aan via de website van KMO-portefeuille en doorloop er de verschillende stappen. Klik hier voor meer info.

Opgelet: vergeet niet als laatste stap het totale bedrag door te storten vanuit de KMO-portefeuille naar MovingSmart BV met vermelding van de gestructureerde mededeling die u terug kan vinden op de factuur.

Schrijf je je in via instelling of een ziekenhuis, dan kan je kiezen tussen deze 2 betaalmethodes:

Betaling zonder KMO-portefeuille : na bevestiging van je inschrijving ontvang je van ons een factuur. Je werkgever betaalt het volledige inschrijvingsbedrag (inclusief btw) via overschrijving aan MovingSmart BV met vermelding van de gestructureerde mededeling die je terugvindt op de factuur.

Betaling met KMO-portefeuille (vanaf 100€) : tot 30% van het inschrijvingsgeld kan betaald worden door deze subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid. De betaling bestaat uit 2 delen:

  1. De BTW wordt niet gesubsidieerd en wordt meteen via overschrijving gestort aan MovingSmart BV met vermelding van de gestructureerde mededeling die u terugvindt op de factuur.
  2. De steunaanvraag voor een project wordt door je werkgever opgestart bij de KMO-portefeuille. Meld je aan via de website van KMO-portefeuille en doorloop er de verschillende stappen. Klik hier voor meer info.

Opgelet : vergeet niet als laatste stap het totale bedrag door te storten vanuit de KMO-portefeuille naar MovingSmart BV met vermelding van de  gestructureerde mededeling die u terug kan vinden op het factuur.

Voor elke betaalmethode en -optie geldt dat deze meteen na inschrijving in orde moet gebracht worden.

In je persoonlijk SmartEducation-portaal krijg je een overzicht van al je opleidingen, facturen en aanwezigheidsattesten. Via dit portaal heb je ook toegang tot je persoonlijke Elektronische Leeromgeving (indien van toepassing).

Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via secretariaat@smarteducation.be.

Wens je meerdere collega’s of je collega’s in te schrijven voor één van onze opleidingen? Dat kan hier.

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Indien u bijkomende informatie wenst of vragen heeft, kan u ons contacteren via dit formulier.
Neem bovendien zeker eens een kijkje tussen onze veelgestelde vragen! Wie weet vind je daar het antwoord al meteen terug.