Onderneemster Stefanie Broes (Moonbird) vertelt hoe ademhaling kan worden ingezet als oplossing voor slaap- en stressproblemen.

Welkom bij de vijfde aflevering van de Zorg Doe(t) Je Goed Podcast met host Stijn De Mot die Stefanie Broes verwelkomt als zijn gaste.

In deze podcast willen we gezondheidszorg in de ruimste zin benaderen. We hebben het over verschillende thema’s die verband houden met gezondheid. Maar ook over hoe goede zorg wordt verleend, en evenzeer, hoe die wordt beleefd.

In deze aflevering snijden we het onderwerp van innovatie in de zorg aan. Onze gast is niemand minder dan Stefanie Broes, de oprichter van Moonbird.

Stefanie deelt haar persoonlijke verhaal en vertelt bevlogen over de missie die haar drijft in de wereld van de gezondheidszorg. Samen met haar broer Michael heeft ze een baanbrekend tactiel apparaat ontwikkeld dat fungeert als een ademcoach. Dit apparaat biedt begeleide ademhalingsoefeningen die individueel kunnen worden afgestemd en de voortgang kan worden bijgehouden via biofeedback in de bijbehorende app.

Hoe werkt het, waar komt de naam Moonbird vandaan, voor wie? Stefanie onthult het mysterie achter deze intrigerende naam.

Opvallend is ook het snelle traject van hoe Stefanie van idee naar een concreet product is gegaan. Luisteraars die zelf met een innovatief idee spelen, zullen zeker waardevolle tips oppikken voor hun eigen ondernemersreis.

En opnieuw een winactie! We maken graag iemand blij die na het luisteren naar deze aflevering zelf met de Moonbird aan de slag kan gaan.

Abonneer je nu op de Zorg Doe(t) Je Goed podcast, een initiatief van SmartEducation. Deel hem met je vrienden, familie en kennissen! Elke eerste dinsdag van de maand een nieuwe aflevering.

🎁 Win een gratis Moonbird! 🎁

Moonbird is een tactiele ademcoach die je helpt om je ademhaling te verbeteren. Het apparaat is compact en draagbaar, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Moonbird biedt begeleide ademhalingsoefeningen die individueel kunnen worden afgestemd. De voortgang kan worden bijgehouden via biofeedback in de bijbehorende app.

Moonbird is geschikt voor iedereen die zijn of haar ademhaling wil verbeteren. Het apparaat kan worden gebruikt voor stressreductie, slaapverbetering en het verbeteren van de concentratie.

En wij mogen er eentje weggeven aan een gelukkige luisteraar van onze Zorg Doe(t) Je Goed Podcast! Lees snel hieronder hoe je kan deelnemen.

Deze win-actie is afgesloten! Proficiat aan Lieselotte Vandevoorde!