Opleidingen vroedkunde

OPLEIDINGEN

SmartEducation organiseert hoogwaardige opleidingen en masterclasses in zeer uiteenlopende thema’s voor vroedvrouwen.

ONLINE OPLEIDINGEN

Naast offline opleidingen, heeft SmartEducation ook een ruim aanbod aan online opleidingen en PowerTalks, live, uitgesteld of on demand te volgen.

Questions

KMO-PORTEFEUILLE?

Wie een opleiding bij SmartEducation volgt, kan daarbij beroep doen op een betaling via de KMO-portefeuille. We leggen het je stap voor stap even uit!

ONZE MISSIE

SmartEducation wil met een boeiend en vernieuwend opleidingsaanbod dé partner voor levenslang leren zijn voor vroedvrouwen. De beste zorg voor moeder en kind vereist hoogwaardige en sterk onderbouwde vorming, waarbij we innovatie en beleving centraal zetten.

De prioriteit is kwalitatieve educatie maximaal toegankelijk maken voor alle vroedvrouwen, met als basis het aanvoelen van en inspelen op de noden en wensen van vroedvrouwen.

Midwives logo

SMARTEDUCATION INSPIRATION

null

VIDEO

We houden je graag up-to-date met heel wat video’s, interviews of aftermovies op onze opleidingen. Check it out!

Neem een kijkje! »

null

PODCAST

Ontdek onze ‘SmartEducation Vroedvrouwen Podcast’, waarin we heel wat gasten én topexperten uit het vakdomein voor de microfoon halen.

Bekijk het aanbod. »

Niet meteen gevonden wat je zocht?

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van ons aanbod? Laat hier je gegevens achter!


    Voor specifieke vragen en suggesties, helpt onze projectmanager Hanne Manshoven je ook met veel plezier verder via hanne@smarteducation.be.