Ellen   Damiaans

Ellen Damiaans

Ellen Damiaans studeerde in 2007 af als licentiaat kinesitherapie met specialisatie pediatrie aan de KULeuven. De keuze om met kinderen te werken was snel gemaakt. In augustus 2012 heeft Ellen haar droom gerealiseerd: het oprichten van een eigen kinderpraktijk aan huis. Wat begon als een éénmanspraktijk, is nu uitgegroeid tot een bloeiende multidisciplinaire praktijk, praktijk De Puzzel, in As (Limburg).

Ellen werkte ook 8 jaar in Nederland, in combinatie met haar eigen praktijk. De patiëntenpopulatie in Nederland was zeer divers, maar ook was er een andere visie en aanpak in de onderzoekstechnieken en behandelingen dan in België. Dit heeft ervoor gezorgd dat Ellen een brede kijk heeft op diverse pathologieën en de behandeling hiervan.

Naast het werken met kinderen, is een andere passie van Ellen het delen van kennis. Ze richtte een eigen opleidingscentrum op, Kinderbrein en ze is co-founder van Educate and Inspire.

Samenwerking Ellen Damiaans & Smart Education

Ellen Damiaans verzorgt sinds 2020 heel wat opleidingen binnen de pediatrische kinesitherapie bij SmartEducation. Zo kunnen we op haar rekenen voor de opleidingen ‘Bijzondere voortbewegingsvormen bij kinderen’, ‘Executieve functies’ of ‘Orthopedische afwijkingen bij baby’s en kinderen’.
 

Opleidingen Ellen Damiaans

Tijdens deze opleiding hebben we aandacht voor baby’s van 0 tot 2 jaar die billenschuiven of op de tenen gaan lopen. In de theoretische uiteenze...


  • 03-10-2022
  • Leuven - Waves
VOLZET

Tijdens deze opleiding geven we zowel theoretische informatie als praktische oefeningen om meteen mee aan de slag te gaan in de praktijk.In het theore...


  • 24-10-2022
  • Leuven - Waves
 
 
© Copyright 2021 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!