19 mei 2021

SmartEducation ontvangt Lorimer Moseley in de NOI Mastersessions!

Wat nu al zo lang op ons verlanglijstje stond, kunnen we binnenkort eindelijk afvinken. Twee van de meest gerenommeerde sprekers en pioniers in het domein van ‘pain science’ staan in ons SmartEducation-opleidingsaanbod: Lorimer Moseley & David Butler.

Bij SmartEducation tellen we daarom de dagen af naar de MasterSessions met Lorimer Moseley + special guests. Reken maar dat 25 – 26 en 27 juni (van 9u tot 14u30) met stip in onze agenda genoteerd staan.

Lorimer Moseley SmartEducation

Een ticket voor deze MasterSessions omvat:

  • Drie boeiende gevulde online sessies van 5 en een half uur, gespreid over drie dagen.
  • Lorimer Moseley’s wereldberoemde tweedaagse cursus.
  • Lorimer duikt in het brein van 3 internationaal gerespecteerde experten rond pijn en gaat met hen in discussie. Ook David Butler levert een bijdrage!
  • High definition live broadcast.
  • Iedere deelnemer krijgt toegang tot de volledige opname van de sessies, om achteraf nog in terug te spoelen, te herbekijken en extra te laten verteren!

Op dit moment zou je al moeten overtuigd zijn dat je deze niet mag missen.😉
Meer info en inschrijven, dat kan daarom HIER al.

Om je nog wat extra in de stemming te brengen, delen we graag nog een fragment uit een presentatie/lezing die David Butler enige tijd terug gaf in Australië. Hij heeft het in dit fragment over pijn, het brein en ons immuunssysteem, en welke factoren een invloed kunnen spelen. Ontdek zijn oefening voor wat hij “homuncular refreshment” noemt, en probeer ze meteen zelf eens uit en/of geef ze mee aan je patiënten.

Inspirerend, effectief én leuk! .

We kijken ernaar uit om jou, samen met Lorimer Moseley, bij SmartEducation te kunnen verwelkomen op dit uniek event. Misschien wel tot dan?

AUTHOR

Robbie Billen