22 mei 2024

SmartEducation en Gymna bundelen krachten als complementaire partners!

SmartEducation, de Leuvense opleidingsorganisatie voor medische professionals, is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Gymna, de Belgische marktleider in revalidatiemateriaal.

Het landschap van de kinesitherapie is continu in beweging.  Het uitgebreid postacademisch vormingsaanbod van SmartEducation speelt hierop in en zo bereikt de organisatie het merendeel van de actieve kinesitherapeuten in Vlaanderen. Trends zoals preventieve geneeskunde, digitalisering en echografie zetten zich door en de vraag naar goede opleiding en ondersteuning hierin neemt toe.

Zaakvoerder en sales director van Gymna zitten samen aan tafel met de Co-founders van SmartEducation.
Sales Director Carl Baeten en zaakvoerder Frank Cesar (Gymna - links) samen met Co-founders Stijn De Mot en Robbie Billen (SmartEducation – rechts)

Synergiën tussen SmartEducation en Gymna

In Gymna vinden Robbie Billen en Stijn De Mot, de oprichters van SmartEducation, een partner met een gelijkgestemde missie. “Gymna kan SmartEducation de nodige ondersteuning bieden”, zo stellen zaakvoerder Frank Cesar en commercieel verantwoordelijke Carl Baeten. We herkennen in mekaar de ideale partners om de best mogelijke opleidingen in de sector te kunnen aanbieden.

SmartEducation bevestigt deze stelling: “Uit onze gesprekken bleek duidelijk dat beide organisaties zich ten doel stellen producten en diensten aan te bieden die de kwaliteit van de zorgverlening significant verbeteren. Door onze krachten te bundelen, kunnen we deze missie naar een hoger niveau tillen.” De kersverse partners zijn enthousiast over de synergiën die tijdens hun ontmoetingen aan het licht kwamen en zijn vastberaden om hun klanten hierbij te betrekken.

Logistieke ondersteuning en nieuwe opleidingslocaties!

De samenwerking zal onder meer de logistieke ondersteuning van gespecialiseerde opleidingsmodules omvatten, zoals musculoskeletale echografie, waarbij Gymna hoogwaardige apparatuur en technische ondersteuning ter beschikking stelt aan de cursisten. Ook is besloten om bepaalde opleidingsevenementen te organiseren in de vestigingen van Gymna te Diepenbeek en Gentbrugge.

We verheugen ons erop nieuwe generaties zorgverleners te inspireren en voor te bereiden op de uitdagingen en kansen van de toekomst. Dat we dit kunnen doen in de optimaal uitgeruste vestigingen van Gymna, voegt significant waarde toe aan onze opleidingen,” besluiten Robbie en Stijn.

Voor meer informatie over het aanbod kunt u terecht op de websites van SmartEducation en Gymna.

AUTHOR

Quinten Van Looy