26 januari 2022

Postacademische vorming voor studenten

Levenslang leren

Heb je onlangs je opleiding als kinesitherapeut afgerond? Of sta je op het punt om je eerste stappen in het werkveld te nemen? Dan heb je vast heel wat vragen over hoe de overgang van de schoolbanken naar de praktijk, het ziekenhuis of het revalidatiecentrum vlot verloopt.

Één ding kunnen we je alvast verzekeren: het leren stopt nooit, zeker niet in onze sector! We heten jullie bij SmartEducation dan ook graag welkom in de wereld van de postacademische vorming waar we jullie graag bijstaan in het proces van levenslang leren, verder studeren en specialiseren.

infodag studenten

Vraag je je af waarom levenslang leren zo belangrijk is? Of weet je nog niet goed waarvoor zo’n Pro-Q-Kine-portfolio en accreditatiepunten dienen? No stress. Reserveer een plekje in onze infosessie van maandag 25 april, en Stijn De Mot, co-founder bij SmartEducation, antwoordt op al je vragen. Verwacht je maar al aan een boeiende, inspirerende presentatie, gevuld met getuigenissen en een duidelijke boodschap!

Cursusaanbod studenten

Uiteraard beseffen we bij SmartEducation maar al te goed dat de jeugd de basis vormt voor de toekomst. Daar zetten we dus met plezier op in! Sinds 2022 roepen we daarom een ‘studentenaanbod’ in het leven. Straffe online sessies, met ervaren docenten, aan studentikoze prijzen! Hieronder vind je alvast de ‘PowerTalks for Students’ die op de planning staan:

We wensen je in ieder geval meer dan welkom in de wondere wereld van de postacademische vorming! Zien we jou binnenkort al bij de 1 van de opleidingen of bij onze infosessie? Hopelijk tot snel!

AUTHOR

Robbie Billen