Catherine  Goedgezelschap

Catherine Goedgezelschap

Catherine Goedgezelschap gelooft als kinesitherapeut en manueel therapeut in de combinatie van kinesitherapie aangevuld met yoga en levensstijl, een wetenschappelijk onderbouwde triade.

Sinds 2018 vind je haar terug onder de naam Medische Yoga Mechelen, gevestigd in haar multidisciplinaire groepspraktijk Gezondheidscentrum MechelenNaast de 1-op-1 therapie geeft Catherine ook workshops en cursussen, zowel voor recreatieve beoefenaars als voor collega therapeuten.

Wat ooit begon als een hobby groeide uit tot een passie die niet meer valt weg te denken uit haar leven. Na een intensieve opleiding tot yogadocent ontving Catherine een door Yoga Alliance, International Yoga Federation en European Yoga Association erkend certificaat. Aansluitend verdiepte (en verdiept) ze zich in de Medische Yoga Therapie, zowel in Nederland als Amerika.

Ze deelt haar enthousiasme en kennis graag met je in de basiscursus Yoga meets Physio en de daaropvolgende Masterclasses. Tot op de yogamat?!

Samenwerking Catherine Goedgezelschap & Smart Education

Al sinds 2016 kan SmartEducation rekenen op docente Catherine Goedgezelschap voor de straffe opleidingen ‘Yoga Meets Physio‘ en ‘Physio Analyses Yoga‘. We kennen haar als een zeer gemotiveerde collega die die continue inspanningen doet om haar kennis uit te breiden en probeert om het menselijk bewegen en fysiologie steeds beter te begrijpen. Zo doceerde ze al meerdere offline én online opleidingen, en was ze te gast in een episode van de SmartEducation.
 

Opleidingen Catherine Goedgezelschap

Yoga is ‘in’. Waar yoga vroeger bestempeld werd als zweverig, trekt yoga nu net mensen aan die stevig met hun beide voeten op de grond wil...


  • 15-09-2022
  • Leuven - Waves

Na de basisopleiding Yoga meets Physio wil je je verdiepen in het therapeutisch toepassen van yoga bij specifieke gezondheidsklachten! Onze masterclas...


  • 25-10-2022
  • Mechelen - De Nekker

Na de basisopleiding Yoga meets Physio wil je je verdiepen in het therapeutisch toepassen van yoga bij specifieke gezondheidsklachten! Onze masterclas...


  • 08-12-2022
  • Mechelen - De Nekker
 
 
© Copyright 2021 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!