< Terug naar cursusaanbod

Mastermind - Master Your Practice

Direct aanmelden

Planning

Startdatum
25-03-2025
Locatie
Leuven - Swanenberg
Tijd
09:00 - 17:00
Bijeenkomsten
Startdatum
26-03-2024
Locatie
Leuven - Swanenberg
Tijd
09:00 - 17:00
Bijeenkomsten
Wachtlijst

Inhoud

De opleidingen praktijkmanagement hebben bij veel collega’s heel wat losgemaakt, stuk voor stuk zijn het een echte eyeopeners! Geïnspireerd, vol goede moed en met een karrevracht aan ideeën en inzichten ging iedereen de dag(en) erop meteen aan de slag. Toch? Of niet? …

We stellen vast dat het makkelijker is om terug te vallen in routines en door onder andere een gebrek aan tijd je focus op groeien naar JOUW ideale praktijk gaat verzwakken.

Daar hebben we iets op gevonden!

De Mastermind 'Master your practice' heeft als doel jou te blijven triggeren en de weg te wijzen in het maken van bewuste keuzes die leiden tot effectieve/efficiënte acties. Gestimuleerd door andere zorgondernemers kom je zo tot uiteindelijke implementatie én groei.
Hoe gaat dat dan precies? In essentie dompelen we jou samen met een kleine groep gelijkgestemden onder in een bad van brainstormen, educatie, wederzijdse verantwoording en ondersteuning. Wij zorgen voor de ingrediënten (de structuur, de organisatie en een leuke locatie), en jij zorgt voor de magie!

Tijdens de Mastermind laat je je niet alleen omringen door gelijkgestemden, maar ook door experts. Op elk van de in totaal 6 fysieke bijeenkomsten van dit coaching traject nodigen we een specialist uit voor een presentatie of een praktische workshop rond een specifiek en relevant thema. En aansluitend zetten we je onmiddellijk aan het werk met de adviezen en de kennis die je worden aangereikt! Net dat schouderklopje of schop onder je kont die je nodig hebt om scherp te blijven, zo vergroten we je commitment en je daadkracht.

De aftrap wordt gegeven met een sessie van Andy Coomans en hij komt ons nog eens vervoegen op het einde van het afgelegde traject. De andere gasten zijn Jo Deferm, Erendiz Ates, Ann Vanbergen, Roberto Musardo,...

Opgelet, we laten maximaal 14 personen toe in deze Master Your Practice. Let’s do this!

Docent

Team Mastermind

Team Mastermind bestaat uit Andy Coomans, Rilla Lysens, Erendiz Ates, Jo Deferm, Roberto Musardo, Ann Vanbergen, Stijn De Mot, Robbie Billen en enkele andere gastsprekers. 

Doelgroep

Kinesitherapeuten en andere (para)medici die reeds voorkennis opgedaan hebben via opleidingen praktijkmanagement.

Prijs

VROEGBOEKKORTING : 2950€ excl btw, 30% korting indien betaling met KMO-Portefeuille (bij uw aanvraag dient u te opteren voor het thema 'bedrijfsstrategie')

VANAF 30 SEPT 24 : 3095€ excl btw, 30% korting indien betaling met KMO-Portefeuille (bij uw aanvraag dient u te opteren voor het thema 'bedrijfsstrategie')

Inbegrepen

Electronisch leerplatform, lunch en koffiepauzes.

Programma

6 fysieke bijeenkomsten gespreid over de periode maart-oktober 2024. Elke sessie nodigen we een specialist uit voor een presentatie of een praktische workshop rond een specifiek en relevant thema.

Extra info

Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!