Rosanne  Van Herck

Rosanne Van Herck

Rosanne Van Herck is afgestudeerd als kinesitherapeut en manueel therapeut. Ze is oprichter van Flowcare, een groepspraktijk voor kinesitherapie en training, waar ze inzet op gezond bewegen. Al sinds haar jeugdjaren is ze gebeten door de sportmicrobe, en zo kwam ook Pilates op haar pad.
Wat begon als een training voor meer lenigheid en bewegingscontrole, groeide uit tot een passie. Zo volgde Rosanne Van Herck onder meer bij corpus pilates opleidingen tot gecertificeerd pilatesinstructor.
Met de komst van haar eerste dochter en haar motto <gezond bewegen>, is ze op zoek gegaan naar meer onderbouwing en verdieping binnen het domein van de postnatale trainingen. Zo volgde ze onder meer in Nederland een opleiding voor postnataal fitnesstrainer en heeft ze zich verdiept met mamababypilates. Binnen haarpraktijk combineert ze haar werk als manueel therapeut met het geven van kleine groepslessen pilates, zwangerschapspilates en mamababyfit. Ze is onlangs opnieuw mama geworden van een dochter, en deelt met plezier haar tips, tricks en trainingen voor een optimaal fysiek herstel.

Samenwerking Rosanne Van Herck & Smart Education

Rosanne Van Herck is al sinds 2020 aan de slag als docente voor SmartEducation, en staat in voor de opleiding ‘Van Newmom naar Fitmom’. Haar opleiding maakt ook deel uit van het opleidingstraject The Pelvic Health Series. We kennen haar als een zeer gedreven, sportieve en goedlachse collega die haar cursussen tot in de puntjes verzorgt!
 

Opleidingen Rosanne Van Herck

Laatste plaatsen

Het versterken van het lichaam na een zwangerschap kan hele uitdaging zijn. Het lichaam is veranderd na de bevalling, er kunnen fysieke ongemakken zij...


  • 08-09-2022
  • Antwerpen - Van der Valk

Het versterken van het lichaam na een zwangerschap kan hele uitdaging zijn. Het lichaam is veranderd na de bevalling, er kunnen fysieke ongemakken zij...


  • 08-11-2022
  • Leuven - Novotel
 
 
© Copyright 2021 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!