Rosanne  Van Herck );

Rosanne Van Herck

Rosanne Van Herck is afgestudeerd als kinesitherapeut en manueel therapeut aan de KU Leuven en U Gent. Ze is oprichter van Flowcare, een paramedische groepspraktijk waar ze inzet op gezond bewegen. 

Al sinds haar jeugdjaren is ze gebeten door de sportmicrobe, en zo kwam ook Pilates op haar pad. Wat begon als een training omwille van rugpijn en te weinig flexibiliteit, groeide uit tot een passie, gevolgd door verschillende opleidingen.

Met de komst van haar eerste dochter en haar motto “gezond bewegen”, is ze op zoek gegaan naar meer onderbouwing en verdieping binnen het domein van de pre- en postnatale trainingen. Zo volgde ze onder meer in Nederland een opleiding tot postntaal fitnesstrainer en heeft ze zich verdiept met mamababy-pilates.

Afgelopen jaar zette ze de stap richting de comprehensive opleiding van Polestar pilates, waar naast het matrepertoire, ook pilates met toestellen aan bod komt. 

Binnen haar praktijk combineert ze kinesitherapie met focus op medische pilates met pre- en postnatale trainingen en het geven van verschillende lessen pilates (van zwangerschapspilates tot back to basics en mama baby – pilates) 

Courses taught by Rosanne


VOLZET
Tijdens deze 2-daagse opleiding zal je ondergedompeld worden in de wondere wereld van Pilates. De ontstaansgeschiedenis en de bijhorende Pilates princ...
VOLZET
Het versterken van het lichaam na een zwangerschap kan hele uitdaging zijn. Het lichaam is veranderd na de bevalling, er kunnen fysieke ongemakken zij...
Tijdens deze tweedaagse opleiding zullen we ons verder verdiepen in de principes van Pilates. We zullen voortbouwen op de verworven kennis uit ‘...
Bekijk het volledige opleidingsaanbod
© Copyright 2024 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!