< Terug naar cursusaanbod

PowerTalk: Actieplan voor de kinepraktijk van morgen - inzichten en aanbevelingen

Direct aanmelden

Planning

Startdatum
03-10-2023
Locatie
Online @home
Tijd
19:00 - 21:00
Bijeenkomsten

Inhoud

Het kinesitherapielandschap is in beweging. In Vlaanderen kiest nu al bijna de helft van alle collega’s voor deconventie. We zien ook veel nieuwe praktijken die de deuren openen en bestaande praktijken die kiezen voor uitbreiding en meer vierkante meters. Het aantrekken van jonge collega’s is voor velen ook een hele uitdaging. Tegelijk worden patiënten veeleisender en proberen we hen met een ruimer aanbod van dienst te zijn. En dat allemaal in het huidige economische klimaat, van een uitdaging gesproken …

Daarnaast merken we in gesprekken met onze collega’s dat er nood is aan een betere work-life balans. Er wordt veel van ons verwacht, we zorgen en verzorgen onszelf op de laatste plaats, of helemaal niet. Werk is er genoeg, soms te veel, maar hoe pakken we dit adequaat aan? En waar trekken we onze grenzen?

De kinepraktijk van morgen zal er heel anders gaan uitzien, zoveel is zeker. Welke richting moet je dan opgaan en vooral … hoe begin je eraan? Over welke attitude en skills moet je dan beschikken?

Leerdoelen

In deze PowerTalk reikt docent Andy Coomans de belangrijkste en onmiddellijk bruikbare inzichten aan omtrent diverse aspecten van hedendaags praktijkmanagement:

  • Breng je praktijk onder de aandacht en deel je expertise
  • Leer proactief en ondernemend denken en ontdek de voordelen
  • Werk succesvol samen met collega’s en ondersteun hun carrière
  • Organiseer je praktijk voor efficiëntie en rendement
  • Streef naar een gezond work-life balance voor jezelf en je collega’s
  • Bouw aan een praktijk met waarde, die verder kan wanneer je er ooit mee stopt.

Docent

Andy Coomans

Andy Coomans is een gedreven ondernemer, spreker en auteur. Zijn ondernemerscarrière begon hij als founder van een Belgisch top-100 marketingbureau waarmee hij heel wat awards won zoals Meest werknemersvriendelijke KMO van Vlaanderen 2019 of nominaties zoals Trends Gazelle 2021. In slechts enkele jaren maakte Andy Coomans het bedrijf volledig zelfsturend waarna hij een meerderheidsparticipatie verkocht. Vandaag is Andy als investeerder betrokken in meerdere beloftevolle scale-ups die hij begeleidt naar duurzame groei en expansie. Zijn grote rugzak aan inzichten en praktijkervaring deelt hij met zoveel mogelijk ondernemers als auteur van het boek ‘Van Zelfstandige naar Ondernemer in 15 uitdagingen’ waarvan er het afgelopen jaar meer dan 1.000 verkocht werden en als energiek spreker. Een event of opleiding van Andy Coomans staat gelijk aan harde confrontatie, een gezonde dosis humor en praktische inzichten die je meteen kan vastpakken in je eigen zorgpraktijk.

Doelgroep

Kinesitherapeuten, osteopaten, artsen,...

Accreditatie

PQK 4 pt (In aanvraag) 

Prijs

€ 66 exclusief btw

Inbegrepen

Syllabus, uitgesteld kijken mogelijk tot 48u na het verzenden van de opname

© Copyright 2023 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!