< Terug naar cursusaanbod

Gratis PowerTalk : Motivational Interviewing

Direct aanmelden

Planning

Startdatum
28-03-2023
Locatie
Online @home
Tijd
20:00 - 21:00
Bijeenkomsten

Inhoud

Als kinesitherapeut of zorgverlener geef je patiënten dagelijks adviezen, stimuleer je hen om meer te bewegen en vraag je om hun oefeningen dagelijks te doen.

Maar veel van onze patiënten doen hier niets mee….

De sleutel om dergelijke veranderingen effectiever te bewerkstelligen zit (voor een deel) in jezelf!

De kwaliteit van jouw gespreksvoering bepaald namelijk in belangrijke mate of de patiënt voldoende ‘eigenaar’ van zijn probleem is. En of de motieven voor de verandering voortkomen uit hemzelf.

Motiverende gespreksvoering is een benadering om jouw patiënt van binnenuit te motiveren. In deze PowerTalk maak je kennis met deze evidence based benadering. Een benadering die veel professionals inmiddels dagelijks toepassen.

Docent

Vincent Kortleve

Vincent Kortleve is fysiotherapeut en master in de psychologie. Zijn grote passie ligt in menselijk gedrag en het effectief en respectvol beïnvloeden hiervan door middel van gespreksvoering. Vincent is verbonden aan diverse Nederlandse onderwijsinstellingen en ook nog steeds actief in de gezondheidszorg als fysiotherapeut/manueel therapeut. Hij maakt deel uit van de internationale vereniging van Motivational Interviewing Trainers (MINT). Sinds 2006 doceert hij postacademische opleidingen aan fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals en doceert hij bij verscheidene master fysiotherapie opleidingen in Nederland. Vincent Kortleve is auteur van het boek ‘Fysiotherapeutische Gespreksvoering‘.

Doelgroep

  • Kinesitherapeuten, osteopaten, psychologen, verpleegkundigen, vroedvrouwen, coaches,..
  • studenten uit bovenstaande opleidingen

Prijs

GRATIS

Inbegrepen

Syllabus, uitgesteld kijken mogelijk tot 48u na het verzenden van de opname

© Copyright 2023 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!