Planning

Inhoud

Onlangs nam je deel aan de opleiding echografie. Je bent er meteen mee aan de slag gegaan in de praktijk en je ziet veel nieuwe echografiebeelden. Sommige structuren scan je regelmatig, andere structuren minder en dreigen in de vergeethoek te geraken. Merk je hierbij regelmatig dat je wat feedback mist? Iemand die over je schouder meekijkt en je scantechniek bijstuurt en je helpt met een juiste interpretatie van beelden? Dan is deze terugkomavond, die we in samenwerking met Sonoskills organiseren, helemaal iets voor jou. 

Leerdoelen

Onder leiding van een Sonoskills-docent kan je je echografieskills verbeteren. Het maakt niet uit of je een beginnende gebruiker bent of een gevorderde therapeut, we helpen graag iedereen verder. 

Onze docenten helpen je bij: 

  • Optimalisatie van echografische scantechnieken (hoe te scannen voor welke structuren) 
  • Interpretatie van beelden (wat is normaal, wat is pathologisch) 
  • Casuïstiek op basis van voorbeelden uit je praktijk 
  • Tips en tricks omtrent gebruik van je apparatuur 

Tijdens deze terugkomavond kan je je even losmaken van de dagelijkse beslommeringen. Je richt je helemaal op het uitdagende vakgebied van echografie. Onze docenten zullen je voorzien van de nieuwste technieken en inzichten. Door alleen, of samen met een collega, intensief en gefocust te trainen bereik je zo veel meer in minder tijd. 

Jouw eigen inbreng zal de terugkomavond deels vormgeven. Indien je dit wenst, kan je op voorhand vragen of casussen doorsturen. Je kan ook laten weten welke structuren zeker aan bod wil laten komen. De bedoeling is om er een interactieve avond van te maken voor iedere musculoskeletale therapeut of arts die een steuntje in de rug kan gebruiken en die zich efficiënt en gefocust wil verdiepen in zijn vakgebied. 

Docent

Doelgroep

Sportartsen en kinesitherapeuten die reeds 1 of meerder modules echografie afgewerkt hebben.

Accreditatie

accreditatie artsen aangevraagd

Prijs

75€ (excl. btw)

Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!