Nick  Maesen );

Nick Maesen

Nick Maesen studeerde in 2013 af als Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (Specialisatie Sport) te Hasselt & Leuven. Hij specialiseerde zich nadien in Manuele lymfedrainage ad modum Vodder (2014), Manueel Therapeut (IAO, 2015), Dry Needling (Smart Education), Temporomandibulaire Problematiek (2016, KUL), Shockwave Therapie (2018, Hasselt) en Hyperventilatie (2018, Hasselt). Nadien volgden nog diverse bijscholingen..

Sinds zijn 4e levensjaar is hij al bezig met sport (voetbal & zaalvoetbal). Daarnaast is hij actief als hoofd van de medische staf van Herk FC (voetbal,1e prov Limburg), Full Hasselt (zaalvoetbal, 1e nationale) & betrokken als kinesitherapeut bij de Red Wolves Belgium (handbal). Momenteel werkt hij als sportkinesitherapeut in de diverse vestigingen van Groepspraktijk Maesen & Govaerts (Kermt-Hasselt-Runkst-Schulen). Daarnaast geeft hij Core Control in Brooklyn Gym (Schulen) en maandelijkse actieve lezingen voor de leden van de LEAP Crossfit (Hasselt). 

Onder het motto ‘behandel anderen zoals je zelf behandeld zou willen worden’ start hij iedere werkdag. Het blijft een uitdaging om te achterhalen wat de oorzaken van iemands probleem kunnen zijn. Daardoor is mensen helpen zijn dagdagelijkse passie geworden, gaande van jonge sporters tot senioren die het huis niet meer kunnen uitkomen. Levensspreuk: ‘Every problem has a solution’

Courses taught by Nick


© Copyright 2023 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!