Montse  Rejano );

Montse Rejano

Montse Rejano is als kinesitherapeute actief sinds 2007. Vanaf die tijd heeft ze zich gespecialiseerd in bekkenbodemtherapie, manuele therapie, pijneducatie en therapeutische oefeningen. Tijdens haar MSc (2013-2015) aan de Universiteit van Alcala heeft ze rehabilitatieve echografie ontdekt. Sinds die tijd is ze erg gepassioneerd over de mogelijkheden en gebruik van deze beeldvormende techniek, die ze sindsdien dagelijks toepast in de klinische praktijk om biomechanische structuren in de bekken en romp te beoordelen.

Montse heeft 10 jaar in Frankrijk gewerkt, in zowel ziekenhuizen als privé klinieken. Ze heeft een universiteitsdiploma in Pelviperineology van de Universiteit Pierre et Marie Curie in Parijs. Ze is sinds 2015 actief bij SonoSkills waar ze bekkenbodem opleidingen ontwikkelt en doceert.

Vanaf 2016 is Montse werkzaam bij het Universiteitsziekenhuis in Caen, waar ze de klinische praktijk kan combineren met wetenschappelijk onderzoek. Sinds 2021 is Montse promovendus aan de Universiteit van Montreal en doet ze onderzoek naar echografie, bekkenbodem en lumbopelvische pijn.

Courses taught by Montse


Deze twee-daagse Engelstalige cursus biedt (bekkenbodem)kinesitherapeuten een theoretische en praktische kennis op het gebied van abdominale en bekken...

  • 04-03-2024
  • Leuven - Swanenberg
Bekijk het volledige opleidingsaanbod
© Copyright 2023 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!