Dorien  Hellings

Dorien Hellings

Dorien Hellings studeerde in 2011 af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, optie inwendige aandoeningen aan de Vrije Universiteit Brussel. Zij is in het bezit van de bijzondere beroepsbekwaamheid pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapie (alsook van de bijzondere beroepsbekwaamheid in de respiratoire kinesitherapie (2013)). Van 2011 tot 2019 werkte Dorien Hellings in een ziekenhuis ondermeer op de dienst pediatrie, pneumologie en materniteit, alsook op een ambulante dienst voor bekkenbodemrevalidatie. Sinds 2018 is zij ookwerkt ze werkzaam  in groepspraktijk “kinesitherapie De Parel – Pelvisch centrum” als zelfstandige kinesitherapeut. Dorien Hellings is lid van de beroepsvereniging BVRK en BICAP/Pelvired.

Door haar ervaring is zij zeer vertrouwd met het behandelen van patiënten met bekkenbodemdysfuncties.

Samenwerking Dorien Hellings & Smart Education

Dorien Hellings is docente respiratoire kinesitherapie en pelvische kinesitherapie bij SmartEducation. Samen met Deborah Van Cauwenbergh staat ze in voor de opleidingen “respiratoire kinesitherapie bij baby’s en kinderen”, en de opleiding “Pelvic Rehab for Women”, waar ook Karen Dumon het docententeam vervoegt. Dorien Hellings was daarnaast ook te gast bij de SmartEducation Podcast.
 

Opleidingen Dorien Hellings

In deze 3-daagse opleiding bekkenbodemreëducutie voor vrouwen wordt de fysiologie en pathofysiologie van de bekkenbodem van de vrouw uitgebreid b...


  • 24-10-2022
  • Gent - De Punt
 
 
© Copyright 2021 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!