< Terug naar cursusaanbod

PowerTalk : Slaap is goed voor je brein

Direct aanmelden

Planning

Startdatum
19-09-2023
Locatie
Online @home
Tijd
19:00 - 21:00
Bijeenkomsten

Inhoud

Na zijn zeer succesvolle passage vorig jaar, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat we dit jaar opnieuw een PowerTalk met de bekende neuroloog en 'topdokter' prof. Dr. Steven Laureys kunnen aanbieden.

We konden hem ervan overtuigen om zijn inzichten en de kennis die de wetenschap heeft verzameld rond het thema slapen met ons te delen. Hij zal in deze PowerTalk onder andere ingaan op de verschillende functies van slaap en welke voordelen gezonde slaapgewoontes jou en je patiënten kunnen opleveren.

Dr Laureys legt uit waarom een goede nachtrust zo belangrijk is. En vooral ook: hoe jij aan een betere, diepere slaap kan werken en wat te doen bij inslaapproblemen, rusteloze slaap, vermoeidheid, snurken, slaapwandelen, slaapverlamming, nachtmerrie, lucide dromen,...

Meer info volgt spoedig. Je kan je nu wel al inschrijven voor deze topavond met topdokter Steven Laureys!

Docent

Steven Laureys

‘Topdokter’ Prof dr Steven Laureys  is wereldwijd erkend als neuroloog voor zijn klinische en wetenschappelijke studie van het menselijk bewustzijn, gedachten, percepties en emoties. Hij is auteur van meer dan 600 wetenschappelijke artikelen over de studie van de menselijke geest met behulp van hersenscans bij coma, bijna-doodervaringen, hersenschudding, anesthesie, hypnose en meditatie.
Prof Laureys is ook erg geapprecieerd als spreker en is auteur van de internationale bestseller ‘Het no-nonsense meditatieboek’ (met bijhorend ‘oefenboek’). Recent schreef hij ook het boek 'Het no-nonsense slaapboek' (Borgerhoff & Lamberigts).
Dr. Laureys is onderzoeksdirecteur bij het Belgisch Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek (FNRS), directeur van het “Centre du Cerveau” en GIGA Consciousness onderzoekseenheid aan het UZ en universiteit van Luik en professor aan het CERVO Brain Research Centre, Universiteit Laval in Canada.
Hij is een pionier in het overbruggen van contemplatieve praktijken en wijsheid met geavanceerde neurotechnologie en hersenwetenschappen. Een uitgebreider CV en een overzicht van alle prestigieuze prijzen die hij in de wacht sleepte met zijn onderzoekswerk vind je hier.

Doelgroep

zorgprofessionals

Accreditatie

Pro-Q Kine 4pt

Prijs

66€ (excl btw)

Inbegrepen

Syllabus, uitgesteld kijken mogelijk tot 48u na het verzenden van de opname

Extra info

© Copyright 2023 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!