< Terug naar cursusaanbod

PowerTalk: Money Mindset – (ontdek) jouw relatie met geld en een succesvolle praktijk.

Direct aanmelden

Planning

Startdatum
05-11-2024
Locatie
Online @home
Tijd
19:00 - 21:00
Bijeenkomsten

Inhoud

Als zorgverlener geef je elke dag het beste van jezelf. Het zou voor zich moeten spreken dat je een eerlijke en correcte vergoeding terugkrijgt voor je expertise en specialisatie. Toch stoten heel wat collega’s onder ons op bepaalde (interne) overtuigingen die hen ervan weerhouden om zichzelf een juiste verloning toe te kennen, waardoor groei en succes heel wat moeilijker wordt.

In deze PowerTalk gaat Charlotte Van Brabander verder dan je cijfers onder de loep nemen. Om je professionele activiteiten te optimaliseren en naar een hoger niveau te brengen moet je eerst kennis hebben van jouw relatie met geld: wat is jouw ‘Money Mindset’?  

Met welke insteek jij je business opbouwt, is sterk afhankelijk van jouw money mindset. We ontdekken de verschillende geldtypes die onderscheiden kunnen worden, zodat ook jij weet welk type je zelf bent. Dit inzicht in jouw persoonlijkheid en die van mensen in je omgeving, stelt je niet alleen in staat om bewuster bezig te zijn met succesvol ondernemen, maar tegelijk leer je ook je persoonlijke relaties en je klanten beter te begrijpen.

Leerdoelen

  • Wat is een money mindset?
  • Waarom is het belangrijk deze te kennen?
  • Toelichting van de 8 geld-archetypes en hun sterktes en sabbotages
  • De opportuniteiten van een service businessmodel bij alle verschillende archetypes. 
  • De valkuilen van een service businessmodel bij alle verschillende archetypes. 

Docent

Charlotte Van Brabander

Charlotte Van Brabander is als Belgische finspirator actief om de Vlaming te inspireren het geldtaboe te doorbreken. Ze is ervan overtuigd dat slim sparen en werken aan je money mindset je leven kan optimaliseren. Ze is een voormalig pokerspeelster en vanuit haar ervaringen deelde ze ook al als auteur wijze levenslessen rond geld die iedereen kan toepassen. Charlotte is founder van Slim Sparen, een bedrijf dat mensen de eerste stappen laat zetten naar investeringen. Tenslotte is ze ook professioneel actief binnen SD Workx waar ze de functie van Senior HR Consultant KMO bekleedt.

Doelgroep

Kinesitherapeuten, zorgverleners op zelfstandige basis, zorgverleners in loondienst,...

Prijs

€ 66 (Excl. BTW) 

Inbegrepen

Syllabus, uitgesteld kijken mogelijk tot 48u na het verzenden van de opname

Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!