Tom  Daniëls );

Tom Daniëls

Tom Daniëls is van opleiding kinesitherapeut en orthopedisch technicus en werkt sinds 2020 voor de firma Spronken Orthopedie. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de technische orthopedie en business development.  Voordien werkte hij ook voor de firma Össur waar hij zich vele jaren, in binnen- en buitenland, bezighield met het ontwikkelen en doceren van opleidingen.

Vandaag is hij verantwoordelijk voor het Amputee Care Center als Business Unit Manager bij Spronken. Het Amputee Care Center is een uniek concept met totaalzorg voor geamputeerde patiënten, met als belangrijkste objectief een continuüm van gespecialiseerde zorg te bieden voor prothesegebruikers van alle leeftijden en hun omgeving. De kracht van de aanpak is gebaseerd op een holistische totaalaanpak. Binnen het Amputee Care Center geloven ze sterk in een netwerk van therapeuten en hulpverleners om eventuele (toekomstige) prothesedragers en hun naasten te helpen en te informeren over wat de beste oplossing kan zijn voor hen.

Courses taught by Tom


Deze cursus richt zich op kinesitherapeuten, ergotherapeuten en artsen die hun kennis en vaardigheden willen vergroten over amputaties van het onderst...
Bekijk het volledige opleidingsaanbod
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!