Koen  Souverijns );

Koen Souverijns

Koen Souverijns is bezieler van het gezondheidscentrum 3bunders waar voornamelijk cliënten worden gezien met langdurige en/of complexe klachten. Hij is ondertussen ook gastdocent aan de UHasselt waar hij ook recent een ‘honorary fellowship’ heeft gekregen. Hij heeft al verschillende keren mogen spreken op universitaire symposia en verzorgt dikwijls opleidingen voor bedrijven.

Gedurende zijn carrière als kinesitherapeut heeft hij vele opleidingen mogen bijwonen in binnen en buitenland, onder toeziend oog van onder andere Jo Nijs, Lorimer Moseley, David Bultler, Peter O’Sullivan en vele anderen.

Deze opleidingen en ervaringen hebben ertoe geleid om een zeer praktische benadering te generen voor het benaderen en behandelen van cliënten met chronische aandoeningen. Deze filosofie wordt momenteel samengevat in een boek dat later dit jaar gepubliceerd zal worden.

Nu wil hij graag zijn kennis met veel passie en energie delen om iedereen het mogelijk te maken om met ‘die moeilijke aandoeningen als chronische pijn’ om te gaan en een praktische guideline mee te geven.

Courses taught by Koen


Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!