Philippe  Minguet );

Philippe Minguet

Philippe Minguet studeerde af als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de KULeuven met afstudeerrichtingen revalidatie binnen neurologische aandoeningen en binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Enkele van zijn stokpaardjes zijn stress gebonden lichamelijke klachten, fysieke fitheid en mentaal welzijn. Naast zijn werk als kinesitherapeut/psychomotorisch therapeut binnen het UPC campus Kortenberg, fungeert hij ook als coördinator van het competentiecentrum Kiné/PMT binnen Z.org KU.Leuven.

Verder geeft hij zijn interesses in relaxatie en mindfulness door aan de studenten Revaki en tracht hij PMT een groter platform te geven als bestuurslid van de VVPMT. Onder het motto ‘’ Meten is weten, maar de doelen liggen in het voelen’’ vertrekt hij vanuit een evidence based kader om te komen tot een persoonsgerichte aanpak.

Courses taught by Philippe


Heeft u regelmatig een ruiter of amazone in behandeling in de praktijk of begeleid je op regelmatige basis ruiters op fysiek vlak? Dan kan u tijdens d...
Mindfulness is een bewezen effectieve behandelingsvorm voor spannings- en pijnklachten, maar de integratie ervan is toch nog vaak onvoldoende gekend e...
Bekijk het volledige opleidingsaanbod
© Copyright 2023 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!