Lucia   Vanden Eynde );

Lucia Vanden Eynde

Lucia Vanden Eynde studeerde in 2008 aan de KUL af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en specialiseerde zich daarna meteen als Manueel Therapeut tijdens de Postgraduaatsopleiding aan de UGent.
In staat zijn patiënten te helpen met niets meer dan je handen en je woorden, is haar grootste drijfveer als therapeut. Daarom volgde ze tal van hands on-opleidingen zoals Mulligan, Fysiologische kettingen van Busquet en Dry Needling die haar klinisch redeneren en technische vaardigheden hielpen verfijnen.
In 2014 startte ze haar eigen zelfstandige praktijk die intussen gegroeid is tot de multidisciplinaire praktijk Reviva, waar zorg en beweging centraal staan. Naast een team van sportkine-, dryneedling- en manueel therapeuten worden er eveneens tal van groepslessen en workshops georganiseerd.
Ze is tevens stageleider kinesitherapie aan de KUL en UHasselt alsook verschillende Manuele therapie-opleidingen.

Courses taught by Lucia


Driedaagse opleiding gespreid over 4 wekenVerbeter je manuele vaardigheden voor behandeling van de cervicale en thoracale wervelzuilGericht op collega...
Tweedaagse opleiding gespreid over 2 wekenVerbeter je manuele vaardigheden voor behandeling van TLO, lumbale wervelzuil en SI-regio Ger...
Bekijk het volledige opleidingsaanbod
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!