< Terug naar cursusaanbod

PowerTalk: Een gids voor zelfzorg bij zorgverleners

Direct aanmelden

Planning

Startdatum
13-06-2024
Locatie
Online @home
Tijd
19:00 - 21:00
Bijeenkomsten

Inhoud

Denk je als therapeut wel genoeg aan jezelf?

Zet je eigen welzijn op je agenda en ontvang praktische tips & tricks om als welpreneur door het leven te gaan!

Zorgverstrekkers, ze smijten zich elke dag met volle overtuiging en met hart en ziel; voor hun patiënten, voor hun medewerkers, voor de praktijk. Maar …

Ze maken er zich ook vaak schuldig aan om zichzelf en het eigen welzijn op de laatste plaats te zetten. De patiënten, de medewerkers, de praktijk, die komen allemaal op de eerste plaats. Omdat ze doorzetters zijn, zorg willen dragen en  koppigaards met zin voor perfectie zijn.

Ongetwijfeld herkenbaar voor velen! Sta je wel genoeg stil bij de gevolgen op lange termijn? Want wat als je plots als zorgverstrekker, maar ook als partner, als ouder, als vriend(in),... niet meer de beste versie van jezelf kan zijn?

In deze PowerTalk wil Gert Gijbels duidelijk maken dat zorgen voor jezelf – het grootste kapitaal van je onderneming – je aandacht verdient! Hij biedt inzichten om anders over je persoonlijk welzijn te denken en reikt handvaten aan om er werk van te maken, en het vol te houden.

Op basis van de recentste onderzoeken over geluk en welzijn keek hij – als ondernemer en samen met andere ondernemers van vandaag – naar morgen. Hoe kan zelfzorg werken als een sleutel voor duurzaam geluk en succes, voor zowel ondernemers als hun onderneming? Verwacht geen droge theorie of onderzoeksverslagen. In deze PowerTalk kiezen we bewust voor de kracht van verhalen en praktische tips, van echte ondernemers – zoals jij – waarin plaats is voor uitdagingen, overwinningen en lessen.

Leerdoelen

  • Onderbouwde kijk op stress;
  • Zicht op de 4 hefbomen waarmee je het meest bereikt voor jouw zelfzorg als welpreneur;
  • Praktische tips en inzichten die je zelf kan toepassen;
  • Begrijpen hoe je voor jezelf de kloof tussen “weten dat zelfzorg belangrijk is” en “effectief voor jezelf zorgen” kan dichten;
  • Concrete gedragingen kan installeren in jouw leven;
  • Concrete handvatten en reflectie-oefeningen.

Docent

Gert Gijbels

Gert Gijbels is ondernemer met internationale ervaring: als 25-jarige startte hij in China zijn eerste bedrijf. Hij is oprichter van het Netwerk Ondernemen, met als doel innovatieve snelle groeiers te helpen. Sindsdien begeleidde Gert meer dan 500 succesvolle innovatieve groeibedrijven. Hij is ondernemer, papa en welpreneur.
Samen met zijn partner Elke Struys schreef hij het boek Zelfzorg voor ondernemers (Lannoo campus , Okt 2023).

Doelgroep

Zorgprofessionals

Accreditatie

Pro-Q-Kine - Algemeen kinesitherapeutisch  4

Prijs

66€ (excl. btw)

Inbegrepen

Syllabus, uitgesteld kijken mogelijk tot 48u na het verzenden van de opname

Extra info

© Copyright 2024 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!