Cathelijne   Huis in ’t Veld );

Cathelijne Huis in ’t Veld

Cathelijne Huis in ’t Veld is personal trainer, gedreven duursportatlete, coach en deskundige op het gebied van hardlopen, triatlon en trainen volgens je hormooncyclus. Met meer dan 10 jaar ervaring en studie als trainer en coach heeft Cathelijne een diepgaand begrip ontwikkeld van de unieke uitdagingen en behoeften van vrouwen in zowel kracht- als duursport, in alle levensfasen - van puberteit tot na de overgang.

In de afgelopen jaren heeft Cathelijne niet alleen haar ervaring als coach verrijkt, maar heeft ze ook indrukwekkende persoonlijke prestaties behaald. Zij nam deel aan 5 volledige triatlons, meer dan 10 halve triatlons en was ook actief in meerdere (ultra)marathons. Tijdens deze trainingen heeft ze heel veel kunnen experimenteren met methodieken en oplossingen.  

Naast haar rol als coach en atlete begeleidt Cathelijne ook andere trainers en geeft ze lezingen over onderwerpen als vrouwelijke duursport, hormooncyclus en sportprestaties. Haar inzichten en adviezen zijn van onschatbare waarde voor alle vrouwen die streven naar consistente vooruitgang en het bereiken van hun volledige potentieel, zowel op sportief gebied als in het dagelijks leven.





Courses taught by Cathelijne


Women aren’t small men! Meer en meer worden we bewuster van de verschillen tussen het mannelijke en vrouwelijke lichaam op vlak van sport: de li...
Bekijk het volledige opleidingsaanbod
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!