Loading Events

« All Events

ONLINE : Uit de startblokken na corona – Andy Coomans

9 april - 10:00 - 16 april - 12:00

  • This event has passed.

ONLINE OPLEIDING : Uit de startblokken na corona

In elke crisis schuilen er opportuniteiten. Bouw nu een actieplan rond marketing en praktijkmanagement zodat straks jouw praktijk uit de startblokken knalt!

Docent : Andy Coomans

Data & programma: 

– SESSIE 1 : donderdag 9 april ’20 –   10-12u  –  MARKETING
– SESSIE 2 : donderdag 16 april ’20  –  10-12u  –  PRAKTIJKMANAGEMENT

2 dingen zijn zeker. De dag dat jouw praktijk terug open mag komt dichterbij, en dat de wereld er anders zal uitzien na de coronacrisis staat buiten kijf. Intussen is het cruciaal dat jij jezelf voorbereidt op die nieuwe start, zodat jouw zorgpraktijk in pole position uit de startblokken kan schieten. Tegelijkertijd is dit ook het perfecte moment om je actuele praktijk en je werking in vraag te stellen, je aanpak te veranderen en de strategie te herwerken. Daar wil SmartEducation je bij helpen. In de vorm van 2 online adviessessies zal ondernemer en marketing expert Andy Coomans strategieën en inzichten delen aan eigenaars van een zorgpraktijk en zelfstandige kinesitherapeuten.

Andy Coomans is eveneens de spreker op het event Coach My Practice, dat spijtig genoeg omwille van deze coronacrisis verplaatst diende te worden naar een later tijdstip. Tijdens dit event leer je een groeiplan uit te schrijven en je strategie & concept scherp te stellen voor de volgende jaren. Deze online sessies zijn geen vervanging van Coach My Practice maar wel een waardevolle en (voor veel praktijkeigenaars en zelfstandige kinesitherapeuten) cruciale sprong voorwaarts om vanuit de huidige crisissituatie de juiste dingen te doen om de toekomst van je praktijk te verzekeren.

SESSIE 1: MARKETING

Welke acties onderneem je best nu in tijden van sluiting, en hoe bereid je een actieplan voor om impact te maken na de heropening van je praktijk? Waarop moet je inzetten in je marketing vandaag en morgen? Welke impact zal deze crisis hebben op de manier hoe mensen met jouw praktijk in contact treden?

SESSIE 2 : PRAKTIJKMANAGEMENT

Wat doet jouw praktijk vandaag en wat zijn de opportuniteiten vanuit deze crisis? Hoe zal onze manier van werken veranderen na deze crisis? Welke strategische acties moet je nu alvast ondernemen om de crisis door te komen en nadien terug gezond te worden?

Het beste aan deze 2 sessies? De inhoud, die bepaal jij zelf. Na inschrijving zal je een link ontvangen waar je jouw specifieke vragen kan insturen, opgedeeld per sessie. Op basis van de vraagstukken zal tijdens de 2 sessies zeer gericht informatie en inzicht kunnen gedeeld worden, volledig in lijn met jullie behoeften.

 

Doelgroep van de cursus : Kinesitherapeuten met eigen praktijk en kinesitherapeuten die werken op zelfstandige basis

Prijs : 120€ (ex btw), 30% korting indien betaling met KMO-Portefeuille

De sessies vinden online plaats via Zoom. Na inschrijving bezorgen we je de juiste gegevens waarmee je heel eenvoudig kan inloggen.

 

Andy Coomans is een gedreven ondernemer, spreker en auteur. Zijn ervaring doet hij al 20 jaar op als eigenaar en Strategy Director van een Belgisch top-100 marketingbureau dat dit jaar nog werd uitgeroepen door Unizo als meest werknemersvriendelijk bedrijf van Vlaanderen. Zijn grote rugzak aan inzichten en praktijkervaring zet hij als energiek spreker in om de strategie van organisaties naar een hoger niveau te schakelen. Een event of opleiding van Andy staat gelijk aan harde confrontatie, een gezonde dosis humor en praktische inzichten die je meteen kan vastpakken in je eigen zorgpraktijk.

 

Details

  • 9 april - 10:00
  • 16 april - 12:00
  • €120 excl. btw

Locatie