Loading Events

« All Events

ONLINE – ‘Social media guidelines’ voor jouw zorgpraktijk tijdens en na Corona! – Erendiz Ates

10 juni - 15:00 - 17 juni - 17:00

 • This event has passed.

ONLINE OPLEIDING : ‘Social media guidelines’ voor jouw zorgpraktijk tijdens en na Corona!

Docent : Erendiz Ates (AZ Solutions) 

Hoe ‘professioneel aanwezig’ is jouw praktijk op sociale media?

Data & programma – editie 5:

– SESSIE 1 : woensdag 10 juni ’20 – 15-17u – FACEBOOK
– SESSIE 2 : maandag 15 juni ’20 – 15-17u – INSTAGRAM
– SESSIE 3 : woensdag 17 juni ’20 – 16-17u – Q&A (vragenuurtje)

Inhoud : 

Ook voor medische professionals wordt het steeds belangrijker actief te zijn op de juiste social media kanalen. Steeds meer praktijken zetten in op en communiceren via social media. In volle Corona-crisis merken we dat online communiceren uitermate belangrijk is! Maar hoe zorg je ervoor dat je deze kanalen op de juiste manier gaat aanwenden?
Hierbij moet je als doel voorop stellen dat je de vindbaarheid en de branding van je praktijk kan verstevigen, en dat je jezelf laat opmerken zoals je zou opgemerkt willen worden.
Meer dan 4 miljoen Belgen hebben een LinkedIn en/of een Instagram account. Facebook blijft koploper in ons land met meer dan 7 miljoen gebruikers. Hoe kan jij ervoor zorgen dat jij met behulp van deze kanalen je professionaliteit en de kwaliteit die je biedt online in de kijker kan zetten? Een uitgewerkte branding en sociale media strategie kunnen je hierbij helpen.

Deze online-opleiding geeft je houvast om correct en succesvol te communiceren via social media, de heropstart van je praktijk makkelijker te maken en je te wapenen voor de toekomst, die er na de Corona-crisis ongetwijfeld helemaal anders en digitaler zal uitzien dan voorheen.

De opleiding hoofdzakelijk praktisch van aard en laat je via gerichte oefeningen kritisch nadenken over het inzetten van social media. Daarnaast verwerf je meer inzicht over de vaardigheden die nodig zijn bij het gebruik van deze communicatiedragers en hoe je je persoonlijke vaardigheden kan verbeteren.

SESSIE 1: Hoe kan je Facebook inzetten voor je professionele branding?

– Bedrijfspagina optimaliseren
– Volgers genereren via bestaande ambassadeurs
– Samen contentstrategie en planning uitwerken
– Inleiding tot adverteren

SESSIE 2 : Hoe kan je Instagram inzetten voor je professionele branding?

– Je Instagram profiel optimaliseren
– Zet je je brand neer op Instagram
– Hoe krijg je de juiste volgers?
– Welke zijn de tools om een content plan op te stellen?
– Welke hashtag gebruik je op Instagram?

Doelgroep van de cursus : Kinesitherapeuten en andere (para)medici met interesse in social media

Prijs : 150€ (ex btw), 30% korting indien betaling met KMO-Portefeuille

De sessies vinden online plaats via Google Hangout. Na inschrijving bezorgen we je de juiste gegevens waarmee je heel eenvoudig kan inloggen. Er worden max 15 personen per groep toegelaten. Op die manier is voldoende ruimte voor persoonlijk contact en interactie.

Erendiz Ates helpt professionals  om via een doordachte sociale media strategie hun zakelijke netwerk én merk te doen groeien. Gekenmerkt door zijn kwalitatieve- en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van sociale media en hoe dit je dit als volwaardige tool in jouw branding & planning kan opnemen. Ondertussen heeft hij meer dan 100 ondernemingen uit verschillende sectoren de nodige boost gegeven.
Erendiz behoort sinds 2018 ook officieel tot een selecte groep van LinkedIn-ambassadeurs in België.

Details

 • 10 juni - 15:00
 • 17 juni - 17:00
 • €150 excl. btw

Locatie

 • Blijven bewegen met Parkinson - Liesbeth Münks

  2 oktober - 09:00 - 17:00

  Hasselt – Holiday Inn

  Wereldwijd is de ziekte van Parkinson de snelst groeiende neurologische aandoening. Deze cursus richt zich op kinesitherapeuten die hun kennis in deze aandoening verder willen verdiepen. We bespreken

 • Bikefit racefiets (level 2) - Joris Verreydt

  7 oktober - 9 oktober

  Leuven – Wolf Performance

  Tijdens deze 3-daagse opleiding krijg je een high-level opleiding voor de correcte afstelling van een racefiets in functie van het lichaam van de renner. Deze gedetailleerde benadering houdt zowel rek

 • Dizziness - Alan Sealy

  8 oktober - 09:00 - 17:00

  Brugge – Loweide Oostkamp

  This one day course is suitable for physiotherapists, physicians and other health professionals wishing to learn how to successfully assess and treat the dizzy patient. The course is practical in natu