Loading Events

« All Events

“Coach My Practice”- Andy Coomans

19 maart 2020 - 20 maart 2020

“Coach My Practice”- Andy Coomans

“Coach My Practice”

hoe efficiëntie en (nóg) meer kwaliteit je praktijk versterkt

Docent : Andy Coomans

Doelstelling van de cursus : 

Heb je net als vele andere zorgverstrekkers het gevoel dat je vandaag niet het maximum uit je praktijk haalt? Je wil meer inzetten op nog betere zorg- en dienstverlening voor je patiënten? Een stimulerende omgeving creëren waarin je collega’s zich kunnen ontwikkelen zonder jezelf daarbij te vergeten of in te verliezen? De opleiding Coach My Practice vormt het startpunt (of de versnelling) voor een zorgpraktijk met JOUW ambities. In dit tweedaagse programma reken je af met vastgeroeste overtuigingen en ontwikkel je een ondernemende mindset, op maat van de zorgverlener van de toekomst. Je krijgt krachtige inzichten aangereikt die verband houden met jouw persoonlijke doelen. Zo stippel je de koers uit naar de ideale zorgpraktijk die jij wil runnen met een focus op 3 domeinen. Je patiënt, je collega en… jezelf!

Je leert denken op een ander en hoger level en schrijft een praktisch actieplan uit. Hierin verzamel je de nodige ingrediënten (vaardigheden en technieken) om een optimaal en inspirerend concept neer te zetten. Je beschikt dan over een concrete invulling van jouw ideale praktijk die zich kan door ontwikkelen naar een uniek, duurzaam en schaalbaar geheel. Het resultaat? Een ijzersterke cultuur als basis voor een gezonde en succesvolle praktijk. De concrete, praktische inzichten en tools die we behandelen kan je meteen vastnemen en inzetten in jouw organisatie.

Leerdoelen : 

Na het volgen van de opleiding :
– Je concretiseert je eigen ambities en drijfveren en converteert deze naar een strategische praktijkcultuur.
– Je vindt jouw persoonlijke balans tussen ‘zorg verlenen’ en ‘ondernemend zijn’ en hoe je die 2 verenigt in een faire en geloofwaardige omgeving.
– Je creëert een meerwaarde die uiterst waardevol is en overtreft daarmee je huidige positionering.
– Je krijgt praktische technieken om te communiceren met medewerkers, leiding te nemen en verantwoordelijkheden te delegeren.
– Je leert werken met krachtige procedures en introduceert systemen in je dagelijks werking.
– Je ontdekt de waarde van ‘social proof’ en extreme focus op de patiënt.

 

Datum : donderdag 19 en vrijdag 20 maart ’20  van 9u-17u

Doelgroep van de cursus :Kinesitherapeuten en andere (para)medici

Prijs :  540€ excl btw, 40% korting indien betaling met KMO-Portefeuille

Inbegrepen : Syllabus, lunch en koffiepauzes.

Accreditatie: PQK 14 pt voor categorie ‘ethiek, socio- economische en organisatorische aspecten’

 

Andy Coomans is een gedreven ondernemer, spreker en auteur. Zijn ervaring doet hij al 20 jaar op als eigenaar en Strategy Director van een Belgisch top-100 marketingbureau dat dit jaar nog werd uitgeroepen door Unizo als meest werknemersvriendelijk bedrijf van Vlaanderen. Zijn grote rugzak aan inzichten en praktijkervaring zet hij als energiek spreker in om de strategie van organisaties naar een hoger niveau te schakelen. Een event of opleiding van Andy staat gelijk aan harde confrontatie, een gezonde dosis humor en praktische inzichten die je meteen kan vastpakken in je eigen zorgpraktijk.

 


Details

 • 19 maart, 2020
 • 20 maart, 2020
 • €540 excl. btw

Locatie

Who's Attending

7 people are attending “Coach My Practice”- Andy Coomans

 • Geert Brulmans
 • Christophe Proost
 • Steven Eggermont
 • Seppe Huysmans
 • Liesbeth Michels
 • Thomas Servranckx
 • Ben Bellens

Tickets

43 available
coach my practice - 19-20mrt20540,00
 • Dizziness - Alan Sealy

  23 november - 09:00 - 17:00

  Eindhoven – Van der Valk

  This one day course is suitable for physiotherapists, physicians and other health professionals wishing to learn how to successfully assess and treat the dizzy patient. The course is practical in natu

 • Handrevalidatie : UPtoDATE peesletsels – Stijn Vangheluwe & Maarten Stragier

  28 november - 09:00 - 17:00

  Mechelen – De Nekker

  Deze 1-daagse opleiding ‘Handrevalidatie : UPtoDATE – peesletsels’ is een basisopleiding waarbij geen voorafgaande kennis vereist is. De relevantste en belangrijkste up-to-date handtherapeutisch

 • Running Related Injuries : key points in rehab - RunningSmart

  28 november - 09:00 - 17:00

  Gent – De Punt

  Running is booming. Steeds meer mensen starten met lopen en lopen op recreatieve basis. Helaas zien we ook een grote incidentie van loopgerelateerde blessures. Deze bijscholing is een evidence based-o