< Terug naar cursusaanbod

Mastermind - Master Your Practice

Direct aanmelden

Planning

Startdatum
02-03-2021
Locatie
Leuven - Swanenberg
Tijd
09:00 - 17:00 UUR
Bijeenkomsten
6 bijeenkomsten

Inhoud

De opleiding Coach My Practice heeft bij veel collega’s heel wat losgemaakt, een echte eyeopener! Geïnspireerd, vol goede moed en met een karrevracht aan ideeën en inzichten ging iedereen de dag(en) erop meteen aan de slag. Toch? Of niet? …

We stellen vast dat het makkelijker is om terug te vallen in routines en door onder andere een gebrek aan tijd je focus op groeien naar JOUW ideale praktijk gaat verzwakken.

Daar hebben we iets op gevonden!

De Mastermind 'Master your practice' heeft als doel jou te blijven triggeren en de weg te wijzen in het maken van bewuste keuzes die leiden tot effectieve/efficiënte acties. Gestimuleerd door andere zorgondernemers kom je zo tot uiteindelijke implementatie én groei.
Hoe gaat dat dan precies? In essentie dompelen we jou samen met een kleine groep gelijkgestemden onder in een bad van brainstormen, educatie, wederzijdse verantwoording en ondersteuning. Wij zorgen voor de ingrediënten (de structuur, de organisatie en een leuke locatie), en jij zorgt voor de magie!

Tijdens de Mastermind laat je je niet alleen omringen door gelijkgestemden, maar ook door experts. Op elk van de in totaal 6 fysieke bijeenkomsten van dit coaching traject nodigen we een specialist uit voor een presentatie of een praktische workshop rond een specifiek en relevant thema. En aansluitend zetten we je onmiddellijk aan het werk met de adviezen en de kennis die je worden aangereikt! Net dat schouderklopje of schop onder je kont die je nodig hebt om scherp te blijven, zo vergroten we je commitment en je daadkracht.

De aftrap wordt gegeven met een sessie van Andy Coomans en hij komt ons nog eens vervoegen op het einde van het afgelegde traject. De andere gasten zijn Jo Deferm, Erendiz Atest, Ann Vanbergen,...

Opgelet, we laten maximaal 12 personen toe in deze Master Your Practice. Let’s do this!

Docent

Team Mastermind

Team Mastermind bestaat uit Andy Coomans, Stijn De Mot, Robbie Billen en enkele andere gastsprekers. (later meer)

Doelgroep

Kinesitherapeuten en andere (para)medici die reeds voorkennis opgedaan hebben via opleidingen praktijkmanagement.

Prijs

1995€ excl btw, 30% korting indien betaling met KMO-Portefeuille

Inbegrepen

Electronisch leerplatform, lunch en koffiepauzes.

Programma

6 fysieke bijeenkomsten gespreid over de periode februari-oktober 2021. Elke sessie nodigen we een specialist uit voor een presentatie of een praktische workshop rond een specifiek en relevant thema.

© Copyright 2021 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op onze FAQ-pagina : https://smarteducation.be/veelgestelde-vragen/
De kans is groot dat je hier een antwoord kan vinden op je vraag.