< Terug naar cursusaanbod

Dry Needling - opleidingstraject 2021

Direct aanmelden

Planning

Startdatum
04-02-2021
Locatie
Leuven - Novotel
Tijd
09:00 - 10:00 UUR

Inhoud

SmartEducation organiseert ism met Dry Needling Gent dry needling modules vanuit een evidence-based perspectief. De volledige opleiding is heel flexibel opgebouwd en bestaat uit verschillende modules die los van elkaar kunnen gevolgd worden of onder de vorm van een opleidingstraject.

Met de 3-daagse basismodule kan u reeds meteen aan de slag in de praktijk. Wil u zich verder verdiepen dan worden ook twee 2-daagse advanced modules voor het onderste kwadrant en bovenste kwadrant aangeboden. De basis- en advanced modules gaan door in Leuven. Het volledige programma wordt afgewerkt met een 1-daagse expertmodule en refreshermodule. Deze laatste 2 gaan door in Gent of Kortrijk. Voor elke gevolgde module ontvangt u een aanwezigheidsattest. Indien u alle modules hebt gevolgd, hebt u de mogelijkheid om een examen af te leggen en ontvangt u een certificaat.

De data voor het opleidingstraject in Leuven zijn:

  • Basis: 4-6 feb 2021
  • Advanced UQ: 28-29 mei 2021
  • Advanced LQ: 22-23 oktober 2021
  • Expert: 2 december 2021
  • Examen: januari 2022

opmerking: de expert en refreshermodule worden georganiseerd in Kortrijk ism Dry Needling Gent.

 

Docent

Dry Needling Gent

Docententeam Dry Needling Gent.

Het team bestaat uit ervaren docenten met elk meer dan 10 jaar onderwijs -en klinische ervaring. De cursus is gebaseerd op het samenbrengen van de verschillende opleidingen die de lesgevers hebben gevolgd (Trigger, Dry Needling cursus Domburg, Myofasciale Pijn Seminars Groningen en de top 30 cursus van de David G Simons Academy)

Doelgroep

afgestudeerde kinesitherapeuten, sportkinesitherapeuten, manueel therapeuten, fysiotherapeuten, sportartsen, osteopaten en chiropractoren.

De deelnemersgroep wordt beperkt en staat onder begeleiding van ervaren Nederlandstalige docenten, waarbij minimaal per drie tafels van drie deelnemers een docent aanwezig is, die continue feedback kan geven.

Prijs

De prijs voor het opleidingstraject bedraagt 2700 euro, exclusief BTW. Hiervan kan u, uitgezonderd de BTW, een tegemoetkoming van 30% verkrijgen via de KMO-portefeuille. Door in te schrijven voor een volledig opleidingstraject bespaar je 120 euro.

© Copyright 2021 - SmartEducation
Chat openen
1
Hallo!
Voor heel veel vragen kan je terecht op de FAQ-pagina op onze website.
Antwoord niet gevonden? Laat het ons zeker weten, wij helpen je graag verder!